BIJZONDERE OPSLAGCONSTRUCTIES

Bijzondere opslagproducties zijn voor u op maat gemaakte stellingen. Wanneer een standaard stelling niet voor uw opslag is weggelegd, zal Hovuma graag samen met u kijken naar de juiste oplossing voor uw opslagprobleem. Voor winkels als bijvoorbeeld slijterijen kunnen op maat gemaakte stellingen de perfecte oplossing zijn. In een slijterij wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van een stelling die op maat is gemaakt voor de flessen die opgeslagen zijn. Daarnaast geeft een op maat gemaakte stelling ook karakter aan uw winkel. In dit voorbeeld zullen de flessen op een betere manier gepresenteerd worden en zal de consument sneller geneigd zijn naar binnen te stappen. Een op maat gemaakte stelling is dus niet alleen praktisch, maar heeft ook andere positieve effecten.

De bijzondere opslagproductie zal vooral bestaan uit standaard materialen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hovuma maakt vaak gebruik van twee soorten materialen, namelijk metaal en hout. Deze twee materialen zijn makkelijk te bewerken en de inkoopprijs van de materialen is ook erg laag. Hierdoor zijn deze twee materialen favorieten van Hovuma om te gebruiken. Echter, wanneer u graag een ander soort materiaal wilt gebruiken voor uw op maat gemaakte stelling is dat geen probleem en zal Hovuma graag met u mee kijken naar alle mogelijke opties. 

Maatwerk houten stellingen zijn erg praktisch en hoeven zeker niet hoge kosten met zich mee te brengen. Het hout laat zich gemakkelijk bewerken en is daarnaast ook erg stevig. Hovuma maakt gebruik van maatschappelijk verantwoord hout en zorgt er altijd voor dat er gebruik gemaakt wordt van stevig en betrouwbaar hout.

Naast houten winkelstellingen kunt u ook bij ons terecht voor metalen winkelstellingen. Het gebruik van staal is erg populair door de duurzaamheid en de stevigheid van de constructie. Metaal is net zoals hout gemakkelijk te bewerken en is in de prijs erg voordelig. Een voordeel van hout tegenover staal is dat hout in een etalage vaak als de beter uitziende optie wordt gekozen. Echter, wanneer u alleen gebruik maakt van opslag uit het zicht van consumenten is dit voordeel niet toepasbaar.

De construcite van een Hovuma op maat gemaakte stelling bestaat grotendeels uit standaard onderdelen. Dit houdt de prijs en de tijd voor de constructie laag en hierdoor worden kosten bespaard

Waar nodig zullen speciaal gemaakte onderdelen worden toegevoegd aan het ontwerp. Hovuma zal door haar kennis van opslag een hoop mogelijkheden voor ogen zien die uw opslag maximaliseren.

Om een persoonlijke service te garanderen tekent de eigen technische tekenafdeling de oplossing tot in detail uit zodat er geen ruimte verloren gaat. Dit zal ten alle tijden met u in overleg worden gedaan zodat u de regie over uw opslag behoudt. Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp en de gebruikte materialen zal de opbouw van uw op maat gemaakte stelling plaatsvinden. 

VOORDELEN:

  • Op maat gemaakte oplossing voor uw opslagvraagstuk
  • Persoonlijke preferenties worden meegenomen in het ontwerp
  • Ruimte zal maximaal worden benut

TOEPASSINGSCRITERIA:

  • Al uw opslagvraagstukken 

BEPERKINGEN:

  • Prijziger door hoge differentiatie
  • Constructie ontwerpen nemen meer tijd in beslag

TYPE TRUCK:

  • Verschilt per bijzondere opslagproducties