LANGGOEDSTELLINGEN

Het veilig opslaan van lange en zware goederen is erg belangrijk voor de kwaliteit van de opgeslagen goederen. Er zijn veel verschillende manieren waarop langgoed opgeslagen kan worden, met ieder zijn eigen voordelen en nadelen. De oplossingen van Hovuma voor langgoed opslag zullen een uitweg bieden voor elk bedrijf.

Hovuma maakt de opslag van bijvoorbeeld (stalen) pijpen, buizen, meubilair en gebundeld hout mogelijk. Zoals al eerder besproken is elke vorm van opslag anders. Daarom kan boardmateriaal, metalen platen, grote goederen in kratten en dozen en witgoed worden opgeslagen in sommige van de volgende oplossingen.

De draagarmstelling is erg geschikt voor het opslaan van lange en zware goederen. De draagarmstelling heeft geen staanders aan de voorzijde en dat maakt het gemakkelijk voor de heftruck om er lange goederen op te leggen. De draagarmstelling is een stelling die goed te gebruiken is bij veel verschillende producties. Massa producties, doe-het-zelf winkels en groothandels zijn allemaal toepasbaar voor de draagarmstelling.

De grootvakstelling is erg effectief voor het opslaan van lange, zware goederen. Door de extra ruimte van een grootvakstelling is het mogelijk om langgoed op te slaan. De grootvakstelling is in verschillende opties verkrijgbaar. Deze opties zijn gebaseerd op het gewicht van de te dragen goederen.

De insteekstelling is uitermate geschikt voor de opslag van lange, zware goederen. De Insteekstelling heeft een honinggraatstructuur en maakt gebruik van vastgezette rails en wielen in de lengterichting zodat het product geen schade oploopt. De insteekstellingen van Hovuma zijn erg overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken.

De pallet langgoedstelling van Hovuma bestaat uit standaard palletstelling frames. Om de opslag van langgoed makkelijker te maken, zijn de secties voorzien van rollers. Zo kunnen zwaardere bulkgoederen eenvoudig in de palletstelling geschoven worden.

Bij een legbord langgoedstelling worden de legbordframes achter elkaar geplaatst om het opslaan van lange goederen mogelijk te maken. De afmetingen van de vakken worden bepaald door de inhaakhoogtes van de legborden en de plaatsing van de vakverdeelschotten.

De pallet langgoedstelling kan ook op een verticale manier benut worden. De stelling zal een hoop standaard palletstelling componenten hebben, maar zal zich differentiëren op de manier van goederenopslag. Aan de achterzijde wordt een extra ligger geplaatst. Dit niveau kan door u zelf bepaald worden en kan ten alle tijden veranderd worden. Deze achterste ligger krijgt separatiestangen zodat er tussen de ruimtes lange goederen opgeslagen kunnen worden. Dit zal op een verticale manier staan.

Het langgoed verticaal opslaan is mogelijk via een legbordstelling. De vakken zullen verdeeld worden door het gebruik van 4-punts vakverdeelschotten. Deze schotten houden de goederen gescheiden en zorgen voor extra stabiliteit.

Een A stelling heeft zijn naam verkregen door de vorm van de stelling. Wanneer een A stelling vanaf de zijkant bekeken wordt, zal de stelling met een A vergeleken kunnen worden. De A stelling kan aan beide zijden gebruikt worden en is dus erg effectief. Goederen worden uit elkaar gehouden door separatiestangen. Deze separatiestangen worden op de dwarsliggers geplaatst en zijn traploos verstelbaar.

Scroll to Top